Peter Graham Golf Center heeft alles wat je nodig hebt
Indoor golf in het Groene Hart

Het Peter Graham Golf Center heeft golfers van ieder niveau veel te bieden. Deze alles-in-één-accommodatie in Alphen aan den Rijn is geheel naar de persoonlijke visie van Peter Graham ontworpen en ingericht. Hier kun je aan ieder aspect van je golfspel werken.
Het fraaie indoorcentrum van Peter Graham biedt vele mogelijkheden.

Peter Graham woont al sinds 1990 in Nederland en is een zeer ervaren en gepassioneerde Britse PGA-golfprofessional en master clubfitter.
Elf jaar geleden startte Peter Graham op een bedrijventerrein in Alphen aan den Rijn een golfstudio met golfsimulator en putting green en ging hij lessen course management op diverse golfbanen in de regio geven. Hij wilde de golfer echter meer mogelijkheden bieden en besloot daarom een nog geavanceerder golf-trainingscentrum op te zetten. Dat was het begin van het Peter Graham Golf Center.
Hier kan de golfer beschikken over tal van faciliteiten, zoals de Skytak simulator met een breed scala aan oefenmogelijkheden; speciale putting green uitgerust met TOMI putting systeem voor statistische feedback; driving range met topkwaliteit ballen van Srixon; Short Game Area met gras in drie verschillende lengtes; oefenbunker en Practice Area voor afwijkende liggingen zoals uphill en downhill.
Clubfitting en reparaties

De activiteiten van Peter Graham beperken zich echter niet tot het trainen van golfers. Bij het geven van lessen merkte hij al snel dat golfers soms niet over het juiste 'gereedschap' beschikten om het gewenste doel te bereiken. Daarom is hij in Engeland speciale cursussen gaan volgen om zich te bekwamen in het repareren/aanpassen en vervaardigen van 'custom made' golfclubs.
Graham heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring op dit gebied en zowel in als buiten zijn regio een uitstekende reputatie als clubfitter opgebouwd. Hij kan golfers van ieder niveau van uitstekend advies voorzien en is van mening dat je alleen het beste uit je spel haalt als je over de juiste materialen beschikt.
Aangezien geen twee golfers gelijk zijn, vervaardigt Graham golfclubs geheel op maat of past hij bestaande sets aan, om de golfer onnodig hoge kosten te besparen.
Ga je op nieuwe clubs over, dan rijst al snel de vraag: 'waar moet ik dan allemaal aan denken?'. Graham kan je helpen een gedegen besluit te nemen. Zijn advies luidt dat het niet uitmaakt op welk niveau je speelt. Goed gemeten, op maak gemaakte golfclubs bevorderen je spel.
Besluit je om (voorlopig) je oude set te blijven gebruiken, dan is het misschien geen overbodige luxe deze eens grondig te laten checken. Ook bij reparaties/veranderingen streeft Peter Graham naar de hoogste kwaliteit. Is je materiaal helemaal in orde, dan kan dat tot een handicapverlaging leiden.
Heeft u nog vragen, bel dan 06-51073928, of neem eens een kijkje op www.petergraham.nl
Artikel geplaatst op: 24 november 2018 - 09:15

Gerelateerd

Delen