Keurmerk voor John Woof

LEIDSCHENDAM – De Golf Academy van John Woof gaat sinds kort door het leven als ’Erkende Golfschool’. Het opleidingscentrum van Woof kreeg dat kwaliteitskeurmerk van PGA Holland.
John Woof (rechts) bevestigt meteen zijn nieuwe schildje. Jimmy van Heuven van Staereling (directeur opleidingen van PGA Holland) en Leeuwenbergh-secretaris Peter Pim Metzelaar (vlnr) kijken toe. (Foto Ronald Speijer)

John Woof – naast golfprofessional ook commentator bij Sport 1 Golf – kreeg dat keurmerk voor zijn John Woof Golf Academy op golfbaan Leeuwenbergh in Den Haag onlangs. Jimmy van Heuven van Staereling, directeur opleidingen van PGA Holland, overhandigde in het bijzijn van het bestuur van Leeuwenbergh het keurmerk aan John Woof persoonlijk. Woof voegde onmiddellijk de daad bij het woord en schoefde het schild op de muur van de golfschool.
Het predikaat ‘Erkende Golfschool’ is door PGA Holland ingesteld om samen met golfscholen en golfverenigingen de golfsport naar een hoger niveau te tillen. Het keurmerk staat garant voor kwalitatief hoogstaande golflessen van een door de PGA Holland opgeleide golfleraar die gebruik maakt van moderne lesmiddelen volgens het negen stappenplan van de Nederlandse Golf Federatie (NGF).
De Golf Academy van Engelsman John Woof is sinds 2010 gevestigd op golfbaan Leeuwenbergh in Den Haag en beschikt naast een uitgebreide driving range ook over twee moderne lesstudio’s. Daar wordt door middel van diverse hulpmiddelen zowel de beginnende als de gevorderde golfer geïnspireerd tot meer speelplezier en betere prestaties op de golfbaan.
Artikel geplaatst op: 20 augustus 2013 - 07:58

Gerelateerd

Delen