Bieden via internet op greenfees of arrangementen
Greenfeebids helpt vrije golfer

Golf is de laatste jaren wel populairder geworden, maar daardoor niet bepaald goedkoper. Voor een rondje samen met een vriend ben je in veel gevallen al snel honderd euro kwijt. Dat kan anders, dachten ze bij Greenfeebids.com. Sinds enkele maanden kunnen golfers daar via internet bieden op greenfees en arrangementen.

Greenfeebids.com wil voor golfers de drempel om te gaan spelen verlagen. Dagelijks kunnen ze op de site profiteren van unieke aanbiedingen die het spelen van een rondje golf een voordeliger maken.
Greenfeebids.com is een veilingwebsite waarop iedere dag leuke veilingen staan in verschillende categorieën. Je vindt er greenfees voor negen holes, achttien holes, golfarrangementen, short breaks en tee times. Leden van Greenfeebids.com brengen hun bod uit op één van de aanbiedingen. De gelukkige golfer die aan het eind van de looptijd van de veiling het hoogste bod heeft wint. Winnaars ontvangen hun voucher dat recht geeft op de greenfees of het arrangement. De kortingen zijn heel interessant en kunnen oplopen tot wel vijftig procent van de normale prijs.
Ruimte
Voor golfbanen in Nederland wordt het steeds belangrijker om de vrije golfer aan te spreken. Veel golfers zeggen hun lidmaatschap op waardoor de ruimte voor de vrije golfer steeds groter wordt. Mede hierom is Greenfeebids.com sinds enkele maanden actief. Het platform brengt vraag en aanbod binnen de golfmarkt op een leuke manier bij elkaar. Het initiatief is opgezet voor en door golfers. Het doel van de website is meer golfers vaker te laten spelen.
Het aanbod is zeer gevarieerd en spelers uit elke windstreek in Nederland vinden er aanbiedingen die bij ze passen. Op dit moment hebben ruim twintig golfbanen de weg naar Greenfeebids.com gevonden. Het aantal aangesloten banen groeit gestaag waardoor er steeds meer te kiezen is.
Je aanmelden bij Greenfeebids.com is erg eenvoudig. Surf naar de website, maak in enkele minuten een account aan en bieden maar.
Artikel geplaatst op: 01 juli 2013 - 22:37

Gerelateerd

Delen