Dé trendy travelbag voor reislustige golfers

Hij is trendy, kleurrijk én veilig. En met je eigen naam erop raak je ‘m onderweg nooit meer kwijt. De BOB travelbag 3.0 verovert in sneltreinvaart de harten van reislustige golfers wereldwijd. Want je eigen golftas veilig naar je eindbestemming overvliegen is met deze travelbag geen hoofdbreker meer.
De nieuwste versie van de vertrouwde BOB travelbag.

De robuuste stevige nylon stof (1680D) zorgt voor de best denkbare bescherming. Samen met de stevige rug en de banden wordt een pantser rondom je eigen tas gevormd. Ook handig zijn de aparte compartimenten voor je golfschoenen en andere accessoires. Dankzij de inlineskate-wieltjes met lagers rijdt hij ook nog eens soepel.
Maar uiteraard wil het oog ook wat. De fraai vormgegeven reisvriend is verkrijgbaar in alle ‘Dutch Colours’: rood, wit, blauw of oranje. Op het vak aan de voorzijde wordt je naam sierlijk gedrukt zodat je altijd snel te eigen tas weer terugvindt op de bagageband.
Tijdens KLM Open geldt voor de BOB 3.0 travelbag bij stand 37 aan de Haarweg een niet-te-missen-aanbieding; voor 95 euro inclusief personalisatie en verzendkosten is deze eyecatcher jouw nieuwe reisgenoot.
Artikel geplaatst op: 30 augustus 2018 - 12:18

Gerelateerd

Delen