Pitchfix sponsor Houtrak Open

Pitchfix is de komende drie edities sponsor van het Houtrak Open en Senior Open. De eerstkomende editie daarvan heeft plaats op 25 augustus.
Golfclub Houtrak en Pitchfix zijn voor de komende drie edities van het Houtrak Open en Senior Open een verbintenis aangegaan. Het toernooi zal in deze periode de naam Pitchfix Houtrak Open dragen. Pitchfix, bekend van haar uitgebreide lijn pitchforks waaronder het ’GolfDigest Best Pitchfork 2018’ Fusion 2.5 model, is trots op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan een mooi toernooi op de uitdagende baan van Golfclub Houtrak.
Dit is het tweede jaar op rij dat GC Houtrak een open organiseert. Club en sponsor willen er samen met de deelnemers een mooie dag van maken. Anders dan verleden jaar is dat het ’Senior Open’ gelijk gespeeld wordt met het ’Open’. En op veler verzoek wordt er straks gestart op zowel de eerste als de tiende hole, in plaats van een start op alle tee’s tegelijk.
Bij het Senior Open kunnen senioren vanaf 50 jaar deelnemen. Deze senioren kunnen er echter ook voor kiezen deel te nemen aan het gewone Open. De speelvorm is hoe dan ook achttien holes strokeplay.
Voor inschrijven en meer informatie zie de website www.houtrak.nl
Artikel geplaatst op: 30 juli 2018 - 17:40

Gerelateerd

Delen