Eerste Family Foursome komt eraan

Golfbaan Almeerderhout staat op zaterdag 21 juli helemaal in het teken van het eerste Dutch Kids Golf Family Foursome Tournament van dit jaar.

Daarmee komt er een vervolg op het eerste Dutch Kids Golf Family Foursome Tournament, dat vorig jaar op Texel werd gespeeld en een groot succes werd. Daarom komen er dit jaar zelfs twee van deze toernooien. Het eerste is dus nu op 22 juli op Almeerderhout, het tweede heeft op zaterdag 3 november opnieuw plaats op Texel. Teams die aan beide familietoernooien deelnemen, maken kans op de grote Dutch Kids Golf wisseltrofee, die vorig jaar werd gewonnen door Luuk en Edgar Neijts.
Deelnemen aan dit superleuke familietoernooi kan door een team te vormen van een speler jonger dan 18 jaar plus een familielid ouder dan 18 jaar. Een leuke manier om een dagje sámen golfend door te brengen in de baan. Je speelt als team de Dutch Kids Golf Family Foursome door vanaf de eerste slag tot en met de laatste om en om de bal te slaan.
Summer BBQ

De kosten voor dit unieke en gezellige familietoernooi bedragen 85 euro per team. Dat is inclusief greenfees, een leuke goodiebag van sponsor Holiday Inn Leiden, iets lekkers in de baan, mooie prijzen en de afsluitende Summer BBQ.
De wedstrijd start om 12.00 uur met een shotgun. Bij terugkomst is er een prijsuitreiking en BBQ, waarbij natuurlijk ook niet-spelende (groot)ouders en kinderen van harte welkom zijn.
Twee categorieën

Het Family Tournament wordt gespeeld in twee categorieën. In Categorie 1 spelen jongens vanaf 11 jaar en meiden vanaf 12 jaar met een famillielid boven 18 jaar. In Categorie 2 spelen jongens tot 11 jaar en meiden tot 12 jaar, ook plus een famillielid boven 18 jaar. Categorie 1 speelt daarbij vanaf de zwarte tees (US Kids), Categorie 2 speelt vanaf de rode tees (US Kids).
De spelvorm is Family Foursome, achttien holes strokeplay waarbij om en om de bal wordt geslagen. De regels zijn verder gelijk aan die tijdens de US Kids wedstrijden die Dutch Kids Golf organiseert.
Aanmelden voor het Family Foursome toernooi kan door een mail te sturen aan geraldine@dutchkidsgolf.nl, onder vermelding van de namen en handicaps van de spelers, en het eventuele aantal extra eters. Het aantal teams is beperkt dus wees er snel bij. Inschrijving voor dit familietoernooi sluit op maandag 16 juli.
Artikel geplaatst op: 30 juni 2018 - 11:50

Gerelateerd

Delen