De unieke formule van Jumbo Golfwereld

Jumbo Golfwereld is uiteraard op zaterdag 25 en zondag 26 april aanwezig tijdens de Amsterdam Golf Show.

Voor wie nog niet bekend is met Jumbo Golfwereld is dat de uitgelezen kans om Jumbo te leren kennen of misschien beter te leren kennen. En dan vooral de unieke formule van Jumbo Golfwereld, die Jumbo graag onder de golfers in Nederland bekend wil maken.
Wat is dan die unieke formule van Jumbo Golfwereld? Nou, tijd voor lagere prijzen bij voorbeeld. Golfers kopen altijd tegen online prijzen met een offline service. Alle artikelen ondergaan een Europese prijscheck en elke dag is er multivoordeel.
Verder is het tijd voor grootste assortiment. Jumbo Golfwereld heeft altijd het juiste aanbod voor iedere golfer. Alle topmerken zijn voorhanden en Jumbo heeft altijd het nieuwste van het nieuwste.
En tot slot is er tijd voor de beste service. Jumbo biedt gratis clubfitting en gratis schoenfitting. Niet tevreden? Dan geld terug,
Daarnaast brengt Jumbo graag het nieuwste filiaal in Amsterdam onder de aandacht. Jumbo nodigt de bezoekers van de Amsterdam Golf Show uit voor de feestelijke opening, waar iedereen kan profiteren van alle voordelen die Jumbo Golfwereld te bieden heeft.
Er zijn mooie prijzen te winnen voor wie op de stand van Jumbo zijn e-mailadres achterlaat. In die stand worden de bezoekers bovendien verrast met een koopjescorner die zijn weerga niet kent. Jumbo ziet u daarom graag terug op 25 en 26 april in Amsterdam.
Artikel geplaatst op: 23 april 2015 - 16:16

Gerelateerd

Delen